Service Calculatoare si Laptopuri:

Experienta noastra de peste 10 ani ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere pentru dumneavoastra. Personalul nostru specializat va sta la dispozitie pentru reparatii, schimbari de componente, asamblari sisteme, configurari (atat hardware cat si software). Totodata, va stam la dispozitie cu sfaturi si sugestii competente in ceea ce priveste alegerea de sisteme si componente.

Punem accent pe seriozitate si promptitudine, nevoile clientului aflandu-se pe primul loc. Fiecare client trebuie sa plece multumit – aceasta fiind cartea nostra de vizita.

Diagnosticarea problemelor este gratuita in cazul in care se efectueaza si interventia la noi!

Proiectam si executam retele de calculatoare pentru birouri, spatii comerciale si pentru persoane fizice. Configuram retele, routere si asiguram service post-instalare pentru acestea.

Un calculator curat este un calculator sanatos - iata de ce oferim servicii de curatare, atat pentru sistemele tip desktop, cat si pentru laptop-uri si notebook-uri.

Asiguram piese de schimb pentru majoritatea laptop-urilor si notebook-urilor, si, in acelasi timp, montam componente si sisteme la cererea clientilor. Montajul la componentele achizitionate de la noi este Gratuit!

Asiguram service si intretinere pentru retelele de calculatoare ale persoanelor juridice si pe baza de contract.